Wilma – Veelkleurig pallet

Ik ben Wilma en ik woon in Bennekom. Het is al even geleden dat ik in Appel geboren ben. Als je Appel niet kent, moet je er zeker eens gaan wandelen of fietsen. Er loopt een klompenpad door dit mooie hoevenlandschap en zo raak je vast onder de indruk van dit mooie buurtschap.

Ben zelf op jonge leeftijd gefassineerd geraakt door de prachtige natuur, het buitenleven en de geheimen van het bos en het landschap. Een beetje als een jonge onderzoeker….

En dat ben ik niet kwijt geraakt. Hier in en rond Bennekom is zoveel te verkennen in de natuur en ook cultuurhistorisch. Een uitdaging! En nu ik zestig ben liggen er nog veel meer uitdagingen te wachten: een kleurrijk pallet dat verkend gaat worden. Wat dacht je van : Bruisend60!, Natuurlijkwandelenenmeer!, Samen Parels zoeken, Groene teamuitjes organiseren, fietsen in Italie, Bali of ….

Zinvol leven, genieten van het goede en anderen inspireren op welke manier dan ook is wat ik voor ogen heb. En ik wil graag leren van anderen om te gaan voor ‘kleurrijk leven’. Laat me graag inspireren als het gaat om wandelen, fotograferen, mantelzorgen, kleinkinderen, en nog veel meer!

Zinvol leven, genieten van het goede en anderen inspireren op welke manier dan ook is wat ik voor ogen heb. En ik wil graag leren van anderen om te gaan voor ‘kleurrijk leven’.

Wanneer je er klaar voor bent om te publiceren, geef je je bericht drie tot vijf tags die de essentie van je blog beschrijven: schrijven, fotografie, fictie, opvoeden, eten, auto’s, films, sport … of wat dan ook. Met deze tags kunnen andere mensen die interesse hebben in je onderwerpen je vinden in de Reader. Kies voor ‘zerotohero’ als een van je tags, zodat andere nieuwe bloggers je ook kunnen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *